Veelgestelde Vragen

Hoe oud moet ik zijn om mee te kunnen doen?

Om deel te mogen nemen aan deze loterij moet je 18 jaar of ouder zijn.

Hoe kan ik de quizshow bekijken?

Je kunt de gratis livestream van de quizshow op 5 september van 17.00 - 19.00 uur bekijken op www.alswehetlevenvieren.nl Je hebt daarvoor geen aparte inlog nodig.

Hoe koop je loten?

Koop je loten op deze websiter. Eén lot kost € 5 euro. Je kunt loten kopen in een veelvoud van € 5 en daarmee kans maken op geweldige prijzen. Er kunnen maximaal 200 loten per keer gekocht worden. Wil je meer loten kopen? Dan vragen we jou om in 2 of meer transacties jouw loten te kopen.

Tot welk moment kan ik loten kopen?

Er kunnen tot half uur voor de trekking loten worden gekocht, dus tot 17.30 uur op 5 september 2020.

Welke prijzen kan ik winnen?

Heel veel bedrijven stellen fantastische prijzen ter beschikking voor de loterij, zodat de opbrengst van de lotenverkoop volledig besteed kan worden aan ons goede doel. Een overzicht van de prijzen vind je door te klikken op 'prijzenpakket'. Houd er rekening mee dat er in aanloop naar de quizshow van 5 september nog steeds nieuwe prijzen bijkomen. Houd dus onze website en sociale media in de gaten!

Waar kan ik mijn lotnummer(s) vinden?

De lotnummers worden na het uitvoeren van de betaling per e-mail verstuurd naar het opgegeven e-mailadres. Heb je vragen over jouw lotnummer(s), stuur dan een mail naar quizshow@als.nl.

Ik heb loten gekocht, hoe weet ik of ik een prijs gewonnen heb?

Meteen na de trekking zullen de winnende lotnummers op de loterijpagina gecommuniceerd worden. In de week na de trekking ontvangen de winnaars van een prijs een mail met verdere gegevens over de verzending van de prijs.

Wanneer worden de prijzen bekend gemaakt?

Op 5 september 2020 om 18.00 uur zal de trekking plaatsvinden.

Waar kan ik opzoeken wie de winnaars zijn?

De winnende lotnummers zullen op deze website zichtbaar zijn. Heb je hier vragen over? Stuur dan een e-mail naar quizshow@als.nl.

Wanneer ontvang ik mijn prijs?

Binnen vijf werkdagen na het bekendmaken van jouw prijs zal er contact met je opgenomen worden, zodat jij van je prijs kunt gaan genieten!

Waar gaat het geld naar toe?

De opgehaalde donaties en de inkomsten uit de lotenverkoop voor ‘ALS we het leven vieren’ komen volledig ten goede aan Stichting ALS Nederland. De Stichting besteedt 75% van haar fondsen aan onderzoek naar de oorzaak van en oplossing voor ALS, PSMA en PLS. De overige 25% is voor projecten die als doel hebben de zorg en de kwaliteit van leven van ALS-patiënten en hun naasten te verbeteren.

Hoe werkt de trekking?

De trekking zal op het, door het NMi gecertificeerde, trekkingsplatform van Lotify worden uitgevoerd door de notaris.

Wat is de Online quizshow?

Veel evenementen voor ALS zijn dit jaar door corona afgelast, maar wij geven niet op. Daarom zoeken Stichting ALS Nederland, de Amsterdam City Swim, en NLmuziek.nl (het muziekplatform van René Froger) voor de grootste online quizshow van Nederland, 17 miljoen spelers! Beau van Erven Dorens presenteert dit wervelende spektakel vol uitdagende quizvragen en challenges van bekende Nederlanders.

Waar kan ik mij inschrijven voor de online quizshow?

Wil jij op 5 september gratis deelnemen aan de grootste online quizshow van Nederland? Schrijf je dan hier in: https://www.alswehetlevenvieren.nl/quiz-mee.

Moet ik kansspelbelasting betalen over mijn gewonnen prijs?

Mogelijke kansspelbelasting zal worden afgedragen door Stichting Amsterdam City Swim. Over de gewonnen prijs zal nog kansspelbelasting betaald moeten worden.

Hoe kom ik (terug) op de website van ALS we het leven vieren?

Ga dan naar www.alswehetlevenvieren.nl

Hoe kan ik de online quizshow bekijken?

Je kunt de gratis livestream van de quizshow op 5 september van 17.00 - 19.00 uur bekijken op www.alswehetlevenvieren.nl Je hebt daarvoor geen inlogcode nodig.

Stichting Amsterdam City Swim

  • Telefoonnummer: 035 30 32 000
  • BTW nummer: NL851325312B01